25 C
Trondheim
torsdag, mai 23, 2024
HjemNyheterSiri Marie ønsker velkommen til Biblioteket.

Siri Marie ønsker velkommen til Biblioteket.

Som de fleste kjenner til er Lensvik skole revet og biblioteket i Lensvik er flyttet til 3. etasje på Lensvik kommunehus. Bibliotekar Anne Aadland har gjort en imponerende innsats med å få flyttet bøker, ryddet opp og fått alt på plass, midt oppi prosessen med å koble det hele sammen med Orkland bibliotek etter kommunesammenslåingen. Hun har også videreført «Den lokalhistoriske kroken», med mye god info fra Agdenesområdets historie. Selv om lokalene er små, har det blitt oversiktlig og koselig der oppe.

Du kan lese tidligere intervju med Anne her: https://portalenagdenes.no/besok-pa-bilioteket/

Ny bibliotekar

Anne har nå gått av med pensjon og Siri Marie Nilsen har overtatt som bibliotekar. Siri Marie har jobbet ved alle filialene ved Trondheim bibliotek, og har i over et år jobbet ved Orkland bibliotek. 4 dager i uken på biblioteket i Orkdal og 1 dag på Løkken. Vi får nå gleden av å få ha henne 2 dager i uken på biblioteket i Lensvik, mens hun fortsetter 2 dager i Orkdal og 1 dag på Løkken. Siri Marie begynte i Lensvik i mars, men er allerede godt i gang med arbeidet.

Siri Marie Nilsen med barnebøkene

Ny barneavdeling

Siri Marie som også er utdannet førskolepedagog, er kommet godt i gang på biblioteket i Lensvik. Hun har fått utvidet biblioteket med et ekstra rom, hvor man kan sitte og fordype seg og søke på litteratur. Et rom hun satser på at elever også kan ha nytte av. I tillegg har hun fått ordnet en egen barneavdeling. Anne var også veldig opptatt av at det skulle lages barneavdeling, og hun og Siri Marie har diskutert og lagt planer for dette. At avdelingen allerede er på plass er både koselig og veldig imponerende.

Også utdannet førskolepedagog

Da portalen var på besøk like før påske, var barneavdelingen på plass, og det var gjort ekstra koselig med påskeegg og påskepynt. At Siri Marie i tillegg til å være utdannet bibliotekar og så er førskolepedagog, duker for at dette kan bli riktig så bra. Siri Marie koser seg på biblioteket, og har gått på arbeidet med krum hals, samtidig som hjertet hennes banker litt ekstra for å legge til rette for at barn og unge også skal bli aktive brukere av biblioteket. Hun har flere planer i forhold til dette.

Som kjent er ungdomsskolen i Lensvik midlertidig plassert i 1. etasje i kommunehuset, og Siri Marie har ofte besøk av disse, noe hun setter stor pris på, i tillegg til barn fra de andre skoleavdelingene rundt om i Agdenesområdet.

Siri Marie forteller at hun trives veldig godt med jobben i Lensvik, og føler at hun har blitt godt mottatt. Hun ønsker alle velkommen til biblioteket, både store og små, og ser fram til å bli bedre kjent med befolkningen.

Åpningstider: Tirsdag kl. 10-14, Onsdag kl. 12-18.

Vi takker av Anne Aadland som har gjort en imponerende innsats, først i forhold til bibliotekene på Lensvik og Lysheim skole. Siden med flytting og oppbygging av biblioteket på nytt på Lensvik kommunehus. Spesielt imponerende etter at åpningsdagene på biblioteket dessverre ble redusert fra 5 dager i uka til 2, noe som har gjort det utfordrende å dekke begge bibliotekene.

Tidligere bibliotekar Anne Aadland

Vi ønsker Siri Marie hjertelig velkommen til Lensvik og er imponert hva hun allerede har fått til på avdelingen. Dette lover godt. Vi satser på at alle tar godt i mot henne, får henne til å føle seg velkommen og trives her. Så er det opp til oss alle å bruke det fine tilbudet vi har på biblioteket. At vi i tillegg har fått en egen barneavdeling er helt fantastisk, og et ekstra fint tilbud til barnefamilier her ute, – og de må vi ta godt vare på!

- Annonse -
- Advertisment -

Mest lest

Translate »