13.8 C
Trondheim
fredag, juni 21, 2024
HjemNyheterRapport fra Mr T Street food Lensvik

Rapport fra Mr T Street food Lensvik

Har hatt åpent litt over en måned

Maria og Tor Grønningen, satset tross coronautfordringen, på gatekjøkken i Lensvik sentrum, noe som ble varmt mottatt av befolkningen. Endelig blir det litt liv i sentrum, noe mange har savnet. De mange hyttefolkene og forbipasserende har også rapportert at de savner bespisningsmuligheter i Lensvik. Gatekjøkkenet er plassert ved Grønningenparken, ved siden av Coop prix og Coop byggmix.

Allsidig meny

Ekteparet har satset på en allsidig meny, med Pizza, grillmat, kaffe og smultringer m.m. På tur innom gatekjøkkenet i helga, er både Maria og Tor i full gang, og travelt opptatt med å lage ferdig bestillinger. Munnbind og hansker er i bruk, og Tor har nesten ikke tid til å prate. Det lages bestilte takeaway-tallerkener til ventende kunder.

Begrensede åpningstider

Mr T har begrensede åpningstider nå på vinteren. Det er nok lurt både i forhold til coronautfordringen, årstid og kundegrunnlag. Det er en utfordring å drive butikk og besispning på et lite sted, selv om befolkningen potensielt dobler seg med hyttefolket i helgene. Ofte må man ha en hovedinntekt i tillegg, Tor kjører buss. Sånn er det og hipp hurra for disse flotte grunderne som tør å satse. Stopper gjennomgangstrafikk for å kjøpe mat, får de et forhold til plassen, samtidig som det er store muligheter for at de også stikker innom andre butikker i sentrum. Å sånn stas for bygdefolket da. Herlig å kunne bestille takeaway, og ikke minst stas for ungdommen vår, – det er utrolig viktig å oppleve at man bor i et område med et levende sentrum, der det foregår ting, og å registrere at det går an å få til ting. Da kan motivasjonen og lysten til å komme tilbake etter endt utdanning også oppstå, – og ungdommene våre trenger vi absolutt for å opprettholde ei levende bygd og ikke minst ulike tjenester i området.

Oppstarten har gått godt!

I farten mellom alle bestillingene forteller Tor at oppstarten har gått veldig fint etter forholdene. Folk støtter opp, bruker gatekjøkkenet og er positive til det nye tilbudet, noe som er en stor motivasjon og pådriver for Maria og Tor til å satse videre. Hipp hurra og gratulerer med gatekjøkkenet, og ære være for at dere satser på et tilbud her ute. Nå er det opp til oss andre å støtte opp og bruke tilbudet, så vi får beholde det videre.

Maria alltid like blid, med smittevernutstyr, mens det er iskaldt ute og snøen laver ned utenfor vogna. Tor er opptatt med å lage ferdig bestillinger.
Menyenes nyeste tilskudd er smultringer.

- Annonse -
- Advertisment -

Mest lest

Translate »