18 C
Trondheim
onsdag, juli 17, 2024
HjemNyheterRapport fra Coop Byggmix Lensvik

Rapport fra Coop Byggmix Lensvik

Omsetningen har gått fint

Daglig leder Marit Elisabeth Wik forteller at omsetningen har vært bra i 2020. Under starten av coronapandemien var hun bekymret for hvordan dette ville gi utslag på forretningen, og de merket litt mindre salg i starten. Ved nedstengingen opplevde de ikke nødvendigvis mindre handel, men det kom færre kunder. Eks. en fra hver familie i stedet for alle, samt at butikkbesøk kanskje var mer planlagt på den måten at kundene kom sjeldnere innom, men handlet mer når de kom innom.

Tror mange har hatt fokus på oppussing, hus og heim.

Med de rare tidene som har vært, har Byggmixen opplevd økt omsetning i forhold til utstyr og materialer til oppussing. Marit tror flere har brukt noe av tida til å pusse opp, male, ulike byggprosjekter.

Setter stor pris på alle som støtter opp

På Byggmixen setter de stor pris på alle som støtter opp om lokal handel, og Marit har inntrykk av at folk er bevisste på å handle lokalt. Kanskje enda mer under pandemien. Folk er veldig flinke til å støtte opp lokalt, noe Marit og de andre ansatte, Terje Thevik og Bjørn Isdal setter stor pris på. Dette handler både om arbeidsplasser og ei levende bygd.

Hyttefolket stiler også opp

Marit vil også berømme hyttefolket som bruker Byggmixen aktivt. På tur utover til Agdenesområdet hadde det sikkert vært greit å stikke innom og kjøpe materialer og div. andre steder, men hun har inntrykk av at mange venter til de kommer til Lensvik og handler der. Agdenesområdet er faktisk et av Midt-Norges største hytteområder, og med hyttefolket på plass i helger og ferier er befolkningstallet nesten fordoblet. Det er et fantastisk potensiale for handel og utvikling. Vi trenger hyttefolket i Agdenesområdet, og flere forretninger har rapportert av hyttefolket har vært svært bevisst på å handle lokalt i Agdenesområdet under pandemien, men også tidligere. Dette setter forretningsstanden stor pris på, samtidig som det er et tegn på at hyttefolket setter stor pris på de lokale butikkene i området og også har føler seg inkludert og ivaretatt. Dette er så bra.

Allsidig vareutvalg.

Sammen med Marit, jobber som nevnt Terje og Bjørn på Byggmixen. Når man kommer inn føler man seg sett, og betjeningen synes å gjøre de de kan for å yte service, følge opp med gode råd og ikke minst så har de ofte tid til å slå av en prat også, noe folk nok setter stor pris på. Byggmixen er også en viktig sosial faktor, et treffsted i bygda. Vareutvalget er stort, fra byggematerialer og redskap, elektriske artikler, hageartikler og ikke minst interiør. Du trenger ikke å være skikkelig «handy», snekkere, male og mekke for å finne noe som passer deg på Byggmixen. Kanskje er det hyggelig med en ny plante, en fin ting å sette i hylla, noe til terassen eller inngangpartiet. Du finner det meste. Før jul kom det inn masse fin julepynt, og flere har nok lagt merke til de flotte lysende stjernene som hang på vegger rundt om i bygda både på private og offentlige bygninger. Kjøpt på Byggmixen selvfølgelig. Marit har syn for detaljer, og før jul var det riktig så koselig ute i teltet utenfor, med vakre planter, nisser og utstyr plassert sammen med halmballer.

Tusen takk for hyggelig prat, og så trivelig at det har gått bra under pandemien. Så får vi kunder være bevisste på å bruke alle de flotte butikkene vi har her ute, så de fortsetter å vokse og utvikle arbeidsplasser og er levende bygd.

- Annonse -
- Advertisment -

Mest lest

Translate »