18 C
Trondheim
onsdag, juli 17, 2024
HjemNyheterPortalen har blitt nettavis, og planlegger papiravis.

Portalen har blitt nettavis, og planlegger papiravis.

Som noen kanskje har lagt merke til har Portalen, i tillegg til å være en informasjonsside for Agdenesområdet, Ingdalen, Lensvik, Agdenes og Leksa, blitt utvidet til nettavis. Her forsøker vi å formidle det som skjer i det flotte området vårt. Vi er helt i startgropa, men har så vidt begynt å lage artikler fra området vårt.

Mange savner de gode, lokale nyhetene

Vi har fått tilbakemelding på at mange savner de gode og hyggelige, lokale nyhetene. Tidligere hadde vi Agdenesposten, som dessverre er lagt ned. Avisa Sør-Trøndelag dekker også området vårt, men det er ikke alle nyheter som når opp der, da de dekker et stort område. Gjennom Portalen håper vi på få løftet fram mye av det flotte som skjer i området vårt.

Planer om å gi ut avis i papirformat

Over tid har vi også planer om å trykke opp noen av nyhetene i papirformat og gi ut ca 4 ganger pr år.

Gratis nettavis

Vår målsetning er at nettavisen skal være gratis og tilgjengelig for alle. For å greie det er vi over tid er vi avhengige av reklameinntekter. Etter hvert som vi nå produserer artikler og får mer trafikk inne på siden, kan vi gå i gang med å selge reklame. Vi håper derfor folk vil sette pris på artiklene, trykke seg innpå dem, lese og bruke siden vår. Klikk dere innpå, og del gjerne :)

Har du forslag til hyggelige tema du ønsker vi skal skrive om, ta gjerne kontakt. Vi tar også imot artikler skrevet av andre.

Bildet er fra husmannsplassen Svingen i Ingdalen. Fotograf er Elin Mosbakk, som vi har fått bruke bildet fra, noe vi er svært takknemlige for.
- Annonse -
- Advertisment -

Mest lest

Translate »