21.7 C
Trondheim
søndag, mai 26, 2024
HjemNyheterNytt gatekjøkken i Lensvik

Nytt gatekjøkken i Lensvik

I helga åpnet Maria og Tor Grønningen gatekjøkken i Lensvik sentrum, til glede for store og små. Et etterlengtet tilbud både i forhold til take away mat, men ikke minst det psykososiale. Vi trenger møtesteder i bygda, hvor folk kan treffes og slå av en prat. Dette er viktig for alle aldersgrupper, men kanskje spesielt for ungdommene våre, for at de skal oppleve at det er liv i bygda og et levende sentrum. Vi må satse knallhardt på ungdommene våre, slik at de ser muligheter- og ønsker å komme tilbake til bygda etter endt utdannelse.

Viktig med levende sentrum

Det er så utrolig viktig med et levende sentrum, hvor folk kan møtes og slå av en prat. Gatekjøkkenet medfører også at tilreisende stopper og kanskje kikker innom andre butikker i området også.

Tor Grønningen forteller at det har vært travelt hele helga etter at de åpnet, og at de allerede er utsolgt for enkelte ting på den rikholdige menyen. Kona Maria har akkurat tatt en pause, når vi snakker med ham. Tor forteller at folk er utrolig positive til det nye tilbudet og at de får mange hyggelige tilbakemeldinger. Folk har også vært utrolig flinke til å dele info om åpningen på sosiale medier, noe som er svært hyggelig.

Innehaver Tor Grønningen, klar for nye bestillinger.

Landets fineste vogn?

Gatekjøkkenet står ved Grønningenparken i Lensvik sentrum, og det må være landets fineste vogn. I tillegg har paret pyntet med julelys som lyser fint opp og skaper stemning i området.

Gatekjøkkenet heter Mr. T og har en rikholdig meny.

Dette var stas. Nå er det opp til folk å bruke tilbudet, slik at tilbudet kan opprettholdes og bidra til å skape liv i sentrum.

Tor Grønningen ved gatekjøkkenet Mr. T.

Tusen takk for hyggelig prat, god mat og flott initiativ for hele Agdenesområdet 🙂

- Annonse -
- Advertisment -

Mest lest

Translate »