18 C
Trondheim
torsdag, mai 23, 2024

Lensvik skole

Tekst og bilder: Agdenes.kommune.no    

Lensvik skole

Skolen er en 1-10 skole som ligger fint til i sentrum av Lensvik med utsikt ut over Trondheimsfjorden. På skolens område ligger også Lensvik Flerbrukshus med samfunnshus, idrettshall og svømmebasseng. Et fantastisk uteområdet med nærhet til Melandsåsen med sine turstier og gapahuker, nærhet til fjære og sjø, samt et stort moderne idrettsanlegg. Idrettsanlegget består av en stor fotballbane med kunstgress, ballbinge, volleyballbane, tennisbane, løpebane, lengde-grop, samt et flott leikeområde med flere apparater. På samme område ligger også Lensvik Barnehage.

Lensvik skole ble bygd i 1961, og ber preg av alderen. Bygging av ny skole starter sommeren 2020. Vi er i dag 150 elever ved skolen, 100 elever på barnetrinnet og 50 elever på ungdomstrinnet. Til sammen 37 ansatte.

Satsingsområder: Skape et godt og trygt læringsmiljø, stor grad av trivsel og fokus på å gi hver elev mestringsfølelse og dermed økt læringsutbytte. Opplæringens fokusområder er det hele mennesket, lokalmiljøet og vurdering for læring (VFL). Skolen vektlegger et tett samarbeid med foresatte på flere områder.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse: Lensvik skole

Postadresse: 7316 Lensvik

Telefon: 72 49 22 80 / 72 49 22 90

- Annonse -
Forrige artikkelOlav den helliges skatt
Neste artikkelLysheim skole
- Advertisment -

Mest lest

Translate »