7.6 C
Trondheim
mandag, april 22, 2024
HjemNyheterLensvik blandakor med fantastisk konsert 17. mai.

Lensvik blandakor med fantastisk konsert 17. mai.

Lensvik blandakor hadde en nydelig digital konsert 17. mai. Samtidig takket dirigent Berit Håbjørg av etter mangeårig og fantastisk innsats for koret og bygda.

Konserten ble spilt inn på Lensvik bedehus. Teknisk ansvarlige var Jon Ola Lien og Johan Ræder.

En meget vellykket konsert med mange tilskuere via nettet. Det er også mulig å se konserten på nytt.

Agdenes er priviligert med mange dyktige folk og ressurspersoner, som stiller opp for andre og lager flotte alternative arrangementer for store og små, når ting begrenses grunnet coronaepidemien.

Ære være Lensvik Blandakor, dirigent Berit Håbjørg, menighetspedagog Marit Selbæk, teknisk ansvarlige Jon Ola Lien og Johan Ræder.

Spesielt tankevekkende og verdifullt er det at våre eldre gjennom slike arrangement har mulighet til å se på- og få være med å oppleve deltagelse sosialt, kulturelt og åndelig i forhold til det som skjer i deres nærområde.

Vi har alle behov for innhold og mening i tilværelsen, også de eldre og andre som av ulike årsaker ikke har mulighet til å delta selv. Slike arrangement er derfor en stor berikelse for alle.

En stor takk til alle involverte! Også en stor takk til menighetspedagog Marit Selbæk for bilder og informasjon.

Koret under innspillingen
En liten pause i innspillingen. Bak: Wenche Singstad, Mora Selbæk. Oddvar Indergård i midten. Ulrikke Åsmul Holm og Sofie Theman-Tolonen foran.
Kaj Inge Meland, Oddvar Indergård og Leif Edvard Landrø, sjekker teksten.
Halvor Sandstad, Oddvar Indergård, Leif Edvard Landrø.
Ulrikke Åsmul Holm. Gunhild Anna Landrø i bakgrunnen.
Teknisk. Det skal mye utstyr og kompetanse til for å få laget et slikt digitalt arrangement. I Agdenes er man imidlertid priviligert med meget rutinerte og dyktige folk på området, v. Jon Ola Lien og Johan Ræder.
- Annonse -
- Advertisment -

Mest lest

Translate »