23 C
Trondheim
onsdag, juli 17, 2024
HjemNyheterKlassetreff på venterommet

Klassetreff på venterommet

I Agdenes har det pågått vaksinasjon av pensjonister på torsdager. Etter å ha blitt vaksinert, skal man observeres i 20 minutter. Det tar Helselaget seg av, der de følger folk opp i en stue på Hamnahaugen helse og omsorgssenter, hvor de kan få en kaffe og sitte ned mens de venter.

Fra Helselaget stiller ekteparet Benedikte og Willy Tøndel denne dagen. De har ogsnet kaffe, Willy følger opp og ned trappene de som har behov for det, de observere og passer på at alle har det bra. Hurra for flotte folk og friviligheten!

Her kan man treffe folk fra Ingdalen og helt ut til Værnes, og i dag er omtrent hele området representert. Noen kommer, mens andre går etter å ha sittet 20 min.

Her sitter folk med maskene på, og det kan nesten være litt spennende å finne ut hvem som er bak maskene noen ganger, – og noen ganger sitter man også litt lengre. For det er faktisk litt trivelig å treffes også. Det ikke så mange sosiale happeninger for tida.

Portalen er på besøk og etter hvert går praten. Det er litt morsomt også, når man oppdager hvem som er bak maskene.

Else Marri Østgård har sittet en stund da Ole Bjørn Kalland dukker opp. De forteller at de har gått sammen både på Lysheimskolen, og videre på Framhaldsskolen, og gjensynet er hjertelig. Det blir snakk om de ulike skolens som har vært i Agdenesområdet, – og Målfrid fra Sletvika forteller at hun gikk på Sletvik skole. Lilly Fjorden, forteller at hun vaks opp i Verrafjorden og gikk på Fjorden skole.

En dame får beskjed at hun nå har sittet 20 min og kan få dra hvis hun vil, men nå ble det så hyggelig å prate, sier hun så kanskje hun skal sitte litt til.

Det er trivelig å treffes og slå av en prat. Å så mye spennende denne gjengen har å fortelle. Denne generasjonen har opplevd mye, og det er en fryd å høre på dem, – og humøret er det heller ikke noe å si på.

Tusen takk alle sammen for hyggelig prat og ei riktig så trivelig stund.

- Annonse -
- Advertisment -

Mest lest

Translate »