17.2 C
Trondheim
torsdag, juni 13, 2024
HjemNyheterIntervju med Badedamene i Lensvik

Intervju med Badedamene i Lensvik

På formiddagen i dag, kl. 11.12, gikk de i vannet i Hamnabukta nedenfor Sjøstrand, for da var det flo. Skikkelig sur og kald vind stopper ikke denne tøffe gjengen.

Inger Margrethe er klar for et bad
Lille Lala puddel holder seg på land, mens de andre går i vannet.
Da går gjengen i vannet.

Startet opp i høst

Det var Inger Margrethe Meland og Sofie Theman-Tolonen som startet badelivet i høst. De hadde vært på fjelltur tidlig i september og tatt et bad i et skogsvann. Begge damene syntes det var forfriskende og hadde tenkt litt på isbading en stund. De bestemte seg for å starte opp, og vel hjemme i Lensvik startet de med bading inne på Berganeset i midten av september. Etter hvert meldt flere damer seg på og de er nå en gruppe på 7-8 damer. Gruppa kaller seg Badedamene. Det er lov for alle å være med, både damer og herrer.

I dag er Inger Margrethe Meland, Sofie Theman-Tolonen, Ingalill Meland, Imre Brevik, Regine Rikardsen og Sissel Karlsen som bader. De forteller at de etter badingen kjenner prikking i huden til å begynne med, så blir de veldig varm og avslappet i kroppen, samtidig som de får et kick resten av dagen. Dette er noe den tøffe gjengen absolutt har tenkt å fortsette med. Badingen foregår 1-2 ganger i uken.

Bilder fra tidligere bad i høst og vinter:

Bilder: Inger Margrethe Meland

- Annonse -
- Advertisment -

Mest lest

Translate »