15.9 C
Trondheim
torsdag, mai 23, 2024
HjemNyheterDirektesending fra Agdenes kirke 17.mai.

Direktesending fra Agdenes kirke 17.mai.

17. mai kl. 13 synges «Ja vi elsker» samtidig over hele landet. Samtidig sendes det direkte fra Agdenes kirke, der man starter med å delta i denne landsomfattende markeringen.

Videre utover i sendingen synges flere sanger og det blir gudstjeneste.

Sokneprest Lars Sperre, Orkesteret Promenaden, Marit Selbæk, samt lokale forsangere deltar. Teknisk ansvarlige er Jon Ola Lien og Johan Ræder.

Promenaden
Marit Selbæk

Livesendingen kan følges vis link på fb-siden Portalen Agdenes Ingdalen Lensvik 🙂

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fportalenagdenes%2Fposts%2F162087015314485&width=500

GODT RUTINERT:

I Agdenes begynner man å bli dreven i livesendinger. De var tidligst ute da coronasituasjonen startet, og begynte å sende digitale gudstjenester allerede 22. mars!

Innhold og lengde på gudstjenestene ble samtidig tilpasset at de skulle sendes digitalt. Siden har de sendt hver søndag! Til stor glede, også for de eldre som ikke har hatt mulighet for å delta i kirkene, men også for alle andre.

Prest Lars Sperre og menighets-pedagog Marit Selbæk er allerede godt bevandret inne i den digitale verden.

Bispedømmekontoret ble forøvrig så begeistret for ideen og konseptet, at Agdenes sitt oppsett har blitt brukt som eksempel over store deler av landet. Ære være.

- Annonse -
- Advertisment -

Mest lest

Translate »