13.8 C
Trondheim
fredag, juni 21, 2024
HjemNyheterDe gode hjelperne

De gode hjelperne

På observasjonsrommet etter vaksine

På torsdag var det vaksinasjon på legekontoret i Lensvik. Flere pensjonister fikk dose to. Etter vaksinasjonen skal man vente i 20-30 min, i tilfelle reaksjoner på vaksinen. På en av stuene i 2. etasje ved Hamnahaugen helse- og omsorgssenter, er det ordnet et eget venterom, hvor de vaksinerte kan være etter vaksinasjonen. Der er det god plass og ikke minst kaffe.

Else Østgård og Barbro Grostad får tatt en kaffesup og slått av en prat, mens de sitter på observasjonsrommet.

Det hele er organisert av Helselaget, som ordner med kaffe og er tilstede sammen med de vaksinerte. De følger også personer opp fra legekontoret ved behov og ned igjen etter at observasjonstiden er ferdig.

Denne dagen er det ekteparet Benedikte og Willy Tøndel som står for servering, observasjon og følge. Benedikte forteller at Helselaget / Nasjonalforeningen for folkehelsen roterer på vaktordningen. Ektemannen Willy følger personene fra legekontoret og opp trappene. Representantene fra Helselaget følger med, og varsler hvis noen skulle får reaksjoner på vaksinen mens de sitter der.

Trivelig å treffes og slå av en prat

På observasjonsrommet treffes folk fra hele gamle Agdenes. Denne dagen er det folk både fra Ingdalen, Lensvik og ytre Agdenes til stede. Det kan også være hyggelig å slå av en prat, da det ikke er så ofte man har anledning til å treffes i disse tider.

Willy Tøndel er klar for å assistere hvis noe strenger litt hjelp.
- Annonse -
- Advertisment -

Mest lest

Translate »