0.6 C
Trondheim
torsdag, april 18, 2024
HjemNyheterCoop Prix Lensvik. Kundene støtter opp og vi er gode på smittevern.

Coop Prix Lensvik. Kundene støtter opp og vi er gode på smittevern.

2020 har vært et spesielt år, også for foretningslivet i Agdenesområdet. Portalen er på runde og snakker med de ulike butikkene i området, for å høre hvordan året har vært. Nå har turen kommet il Coop Lensvik.

I kassen sitter Heidi Solem, like blid og hjelpsom uansett om man treffer henne tidlig eller seint på dagen. Heidi forteller at de har blitt veldig gode på smittevern. Spriting og vasking helt ned på detaljnivå flere ganger om dagen, går greit og har blitt rutine. En rutine Heidi forøvrig synes det er greit å ta med seg videre også, og viser til at smittsomme sykdommer generelt har gått ned i Norge etter at mer omfattende smittevern i form systematisk vasking og spriting har blitt etablert. I starten var det litt mer arbeid med å innarbeide rutinene da alt var nytt, men nå er dette innarbeidede rutiner.

Butikkmedarbeider Heidi Solem

Føler seg trygg

Heidi forteller at hun føler seg trygg, både i kassen og ellers i butikken. Ved kassen har de skjerm foran, og i butikken ellers er folk flinke til å holde avstand og ta hensyn.

Butikksjef Hans Morten Evjen er godt fornøyd både med de ansattes innsats og kundenes hensynstagen. Han forteller at butikken er såpass stor, at det heller ikke byr på store utfordringer å holde avstand. Noen gang må man vente, eller gå til siden for å slippe noen forbi, men dette synes å gå greit både blant lokalbefolkningen og tilreisende.

Bestyrer Hans Morten Evjen er ofte å treffe ute i butikken og i kassen, sammen med butikkens øvrige medarbeidere.

Handelen har gått bra, og man har en trofast og stor kundegruppe.

Hans Morten forteller at de har en fast og stor kundegruppe, butikken har god omsetning, i tillegg til at mange tilreisende er innom i helgene. Hans Morten er også opptatt av at butikken er et sosialt treffpunkt og er viktig for et levende sentrum i Lensvik. I fjor høst bygde de om butikken og hyller og varer fant nye plasseringer. Ombyggingsperioden gikk smidig, med åpen butikk under prosessen. I ettertid er de godt fornøyd med resultatet.

Tusen takk for hyggelig prat og for det viktige arbeidet dere gjør. Både i forhold til å få folk til å føle seg velkommen, yte service og ikke minst være en viktig faktor i bygda. For tilreisende er kanskje personalet på Coop de første de møter i Lensvik, noe som er med på å skape et godt inntrykk av området generelt og at folk føler seg velkommen.

- Annonse -
- Advertisment -

Mest lest

Translate »