0.6 C
Trondheim
torsdag, april 18, 2024
HjemNyheterAlternativ juletrefest på låven i Lensvik

Alternativ juletrefest på låven i Lensvik

Alle juletrefestene avlyst

Med bakgrunn i coronasituasjonen er alle juetrefestene i Agenesområdet i år avlyst. Det hadde Marit Selbæk, Ane og Stine Svanem, Marit Wik og Merete Øverby tenkt å gjøre noe med. Alle er aktive sangere og noen er med i gruppa Kvinns. Dermed arrangerte de alternativ juletrefest på Låven oppi Vollan i Lensvik 4. juledag.

Sammen

Låven eies av ekteparet Marit Selbæk og Jon Ola Lien i Lensvika. Der har de laget et studio, hvor både samtaler, sang og musikk spilles inn og gjøres tilgjengelig for befolkningen. Marit står for prat og musikk med gjester, mens Jon Ola står for film og lyd. Et av opptakene deres har allerede kommet på Trønder TV. De kaller prosjektet for » Sammen» og har egen fb side man kan følge og se sendinger på.

«Alternativ juletrefest»

Programmet ble sendt direkte, og er i ettertid tilgjengelig på video. De spreke og dyktige damene tok virkelig ting på sparket. Med direktesending ble folk oppfordret til å sende inn sangønsker, som damene sang etter hvert som de kom inn, i tillegg til sanger de allerede hadde fastsatt. Alle damene sang solo og 14 åringen Ane Svanem imponerte med flere flotte soloer. Lokalet var julepyntet og dette ble skikkelig koselig.

Nissen kom også

Underveis i den nydelige musikken, med hyggelige kommentarer underveis, kom også nissen. Han var noe irritert for han hadde blitt forstyrret i melkingen. Han kom derfor inn med melkespann og spenekopper og lurte på hva som foregikk. Han fikk imidlertid satt seg ned, damene sang «På loven sitter nissen» og da myknet han etter hvert opp.

Fantastisk juleinnslag

Dette ble en fantastisk stund for både store og små, og kjærkomment i disse coronatider. Her fikk man høre julesanger, – til og med ønske seg sanger som damene tok på sparket, i et nydelig julepyntet lokale, med en nisse som toppet det hele, så ble dette en utrolig flott stund. Sendingen ligger også ute, så man kan se den når som helst. Et flott tiltak også til de som som tilbringer jula på institusjon eller er alene. Tusen takk til den flotte og dyktige gjengen. Dette var et flott innspill til hele befolkningen. I Agdenesområdet er vi priviligert med dyktige folk som stiller opp for hverandre.

Ane Svanem, Stine Svanem, Marit Wik.
Og der kom nissen. Han slo i veggene, så damene hoppet høyt, men stas ble det.
Nissen hadde rullet seg i høyet i sinne over bråket, men myknet fort.
Stine Svanem og Marit Wik
Stine Svanem
Da synges det for nissefar
Ane Svaen imponerte stort med sin vakre sang
Merete Øverby
Marit Selbæk
Ane Svanem
Marit Wik
- Annonse -
- Advertisment -

Mest lest

Translate »